ΤΟ (αγ.) ΓΟΥΡΙ

Το It’s all, oh so souvenir to me
παρουσιάζει την έκθεση

 TO (αγ.) ΓΟΥΡΙ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, 2022
από τις 19.30
στη Σίνα 44

 Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα! Κι ενώ πάνε τρία χρόνια από τις τελευταίες «νορμάλ» Χριστουγεννιάτικες γιορτές, τα σενάρια που ακούγονται γύρω από τo φετινό χειμώνα μοιάζουν πιο πολύ με σενάρια επιστημονικής φαντασίας παρά με επιστροφή στην όποια κανονικότητα!!!!

Όμως σε περιόδους σαν αυτή που ζούμε, αναζητούμε οτιδήποτε σηματοδοτεί καλύτερες μέρες. Και κάπως έτσι φτάσαμε στην έκθεση, ΤΟ (αγ.) ΓΟΥΡΙ!!!

Πρόκειται για ένα θέμα που μπορεί να διαβαστεί ως ΤΟ ΓΟΥΡΙ, ΤΟ άγιο ΓΟΥΡΙ ή απλά ΤΟ αγΓΟΥΡΙ!

Πάνω από 40 σχεδιαστές καταπιάνονται με το θέμα δημιουργώντας είτε ΤΟ ΓΟΥΡΙ του 2023, το «μαγικό» εκείνο αντικείμενο που θα φέρει την ΤΥΧΗ! Είτε το δικό τους προσωπικό Γούρι, το γουρλίδικο φυλαχτό τους! Είτε δημιουργώντας το άγιο Γούρι! Το υπέρτατο εκείνο άγιο δώρο βασισμένο σε παραδόσεις, συμβολισμούς, θρησκευτικές προκαταλήψεις και συμπεριφορές! Είτε απλά καταρρίπτοντας όλα τα παραπάνω, δίνοντας τη δική τους εκδοχή στο πως μπορεί ένα Γούρι να παρερμηνευθεί, να παραμορφωθεί και να μεταμορφωθεί σε αγΓΟΥΡΙ!!!

Το αποτέλεσμα, μια σειρά αντικειμένων που απλά θέλει να μας υπενθυμίσει ότι στο τέλος, όλα θα πάνε καλά! Κι αν δεν πάνε καλά, τότε δεν είναι το τέλος. 😉

 

Η έκθεση θα ανοίξει στο φυσικό χώρο του It’s all, oh so souvenir to me! την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 19.30 (Σίνα 44, Κολωνάκι).

Από τις 19.30 – 24.00 θα βρίσκεται στα decks η μοναδική Lulu Vandal ενώ η Bombay Sapphire θα σερβίρει ντελίσιους κοκτέιλ

Διάρκεια έκθεσης: 8 – 18 Δεκεμβρίου, 2022
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα Ο Άλλος Άνθρωπος!

More
articles

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Please read our Terms & Conditions