Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων που αγοράζονται μέσω του ohsosouvenir.com, γίνεται εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση ειδικών παραγγελιών, ο χρόνος αυτός αλλάζει και γνωστοποιείται στον πελάτη μέσω email.

Το τελικό κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κατά την έξοδο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, προτού προχωρήσετε στην τελική αγορά των επιλεγμένων αντικειμένων σας.

Όλα τα πακέτα αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ, συστημένα και ασφαλισμένα και ο χρόνος παράδοσης τους κυμαίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία νωρίτερα με άλλο courier μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ohsosouvenir.com

Με την αποστολή της παραγγελίας σας εκπρόσωπος του ohsosouvenir.com θα σας αποστείλει ενημερωτικό email με τον αριθμό εντοπισμού του πακέτου σας του οποίου την πορεία θα μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, www.elta.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ohsosouvenir.com

Προσφέρεται Δωρεάν Παράδοση;

Δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος, άνω των 50 ευρώ και δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 150Ε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Όλες οι άλλες παραγγελίες (σε Ελλάδα, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο) υπόκεινται σε έξοδα αποστολής τα οποία γίνονται αυτόματα γνωστά με την ολοκλήρωση της επιλογής των αγορών σας και προτού προχωρήσετε στην αγορά τους.

Έχετε υπόψη ότι παραγγελίες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να κληθούν στην παράδοση, να πληρώσουν εισαγωγικούς δασμούς και φόρους, τα οποία ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στην  τιμή των προϊόντων.

Πως θα γνωρίζω ότι η παραγγελία μου έχει σταλεί;

Θα λάβετε σχετικό email από το ohsosouvenir.com που θα σας ενημερώνει σχετικά.

Έχω λάβει email για την αποστολή της παραγγελίας μου αλλά δεν την έχω λάβει ακόμα. Τι κάνω;

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ohsosouvenir.com. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στo email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση καθυστέρησης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@ohsosouvenir.com, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσής της. Η παραγγελία σας ενδέχεται να έχει καθυστερήσει στην σπάνια περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις, τον νέο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για εσάς.

More
articles

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Please read our Terms & Conditions