Νέα καλοκαιρινή έκθεση! To «It’s all oh so souvenir to me» κάνει τα μπάνια του στην Ύδρα!
Facebook Cover with Safe Zone copy

 Facebook Cover with Safe Zone copy

Καινούρια έκθεση για το καλοκαίρι! Από τις 10 έως τις 24 Αυγούστου, το «It’s all oh so souvenir to me» θα περνά τις καυτές καλοκαιρινές μέρες στην όμορφη Ύδρα. Τα κλασικά, αγαπημένα αντικείμενα της συλλογής μας, μαζί με καινούριες σημαντικές προσθήκες, θα φιλοξενηθούν στο εργαστήριο/κατάστημα της Μαριαλένας Μαραμένου.
 
Η Μαριαλένα Μαραμένου είναι σχεδιάστρια contemporary κοσμημάτων στην πόλη της Ύδρας και αγαπά να συνδυάζει παραδοσιακά με μοντέρνα σχέδια, δημιουργώντας έτσι μοναδικά έργα τέχνης. 

Η έκθεση θα παρουσιάζει τον πυρήνα, την καρδιά του «It’s all oh so souvenir to me», μαζί με νέα αντικείμενα, που ο Τάσος και η Γκόλφω, τα όμορφα χαρακτηριστικά μας κουκλάκια, πήραν από το χέρι και τα οδήγησαν στην καλοκαιρινή έκθεση που αντιπροσωπεύει το κόνσεπτ της συλλογής: ιδέες και design που συνεχώς εξελίσσεται και αναδιαμορφώνεται, συνδυάζοντας την παράδοση με το σήμερα. Με άλλα λόγια, όλα μας τα αντικείμενα φτιάχνονται από σχεδιαστές που ζουν και δημιουργούν στην Ελλάδα, και είναι φανερά επηρεασμένοι από την καθημερινότητα.   Αυτό, είναι το νέο ελληνικό σουβενίρ! 

Το «It’s all oh so souvenir to me» αντιπροσωπεύει σκέψεις και ιδέες που εμπνέουν αντικείμενα που φτιάχνονται κάθε μέρα που περνάει. Τώρα, το καλοκαίρι, μπορείται να φανταστείτε ποιο είναι το κύριο θέμα των αντικειμένων μας. Το Eλληνικό Kαλοκαίρι!   

Στην έκθεσή μας θα βρείτε κάποια από τα κλασικά, αγαπημένα αντικείμενα, όπως τα Busy Bee κουκλάκια, αντικείμενα εμπνευσμένα από τον ελληνκό ήλιο και τοπίο, όπως τη σειρά με πετσέτες Poncho από την ομάδα Begrims και τη συλλογή Solar tattoo από τον Κώστα Μπίσα, σε συνδυασμό με αντικείμενα βγαλμένα από την ελληνική γη, όπως η Lithi από τον Δημοσθένη Σερκετζή, τη συλλογή κεραμικών Yfi και το Beekeeper από την ομάδα Busy Bee. Άλλα κύρια αντικείμενα που θα παρουσιαστούν, εμπεριέχουν στοιχεία από την αρχαία Ελλάδα, μαζί με καινούριες προσθήκες όπως τo Le Petit Grec και τη συλλογή The Greeks από Β612, τα σφηνοπότηρα ELLADARA από την ομάδα IRAK, τις κούπες Disgrece από τον Χρήστο Κοτσίνη και τη συλλογή Αναρχία στη Νοσταλγία από τον The Rabbit Knows. Όλα φανερά εμπνευσμένα από την Ελλάδα του σήμερα.
  
collage hydra

 
Τι θα ήταν το ελληνικό σουβενίρ χωρίς το «It’s all oh so souvenir to me»;
Τα λέμε στην Ύδρα!  
 

Διάρκεια έκθεσης: 10 Αυγούστου – 24 Αυγούστου
Στο χώρο της Marialena Maramenou, οδός Μιαούλη, Ύδρα  
Ώρες: 10.00 – 15.00 & 18.00 – 23.00

// 

final poster open hydra final

More
articles

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Please read our Terms & Conditions